«برایان می» به «آژانس فضایی اروپا» پیوست
«برایان می» آهنگساز، خواننده، نوازنده گیتار و اخترفیزیکدان انگلیسی به «گروه رهگیر دنبالهدار» آژانس فضایی اروپا پیوسته است.
فضانوردان اروپایی به کره ماه میروند
آژانس فضایی اروپا (ESA) از برخی پرهزینهترین پروژههای خود شامل اعزام فضانوردان اروپایی به کره ماه رونمایی کرد.
توسعه نشانگرهای ناوبری ماهوارهای برای اتصال آسانتر در فضا
آژانس فضایی اروپا با همکاری یک شرکت مجارستانی در حال توسعه یک وسیله جدید است که اتصال ماهوارهها به فضاپیماها را تسهیل میکند.
همکاری سازمان فضایی ایران و آژانس فضایی اروپا در رابطه با بحران سیل در ایران
با توجه به گسترش سیل اخیر در منطقه خوزستان، سازمان فضایی ایران در تعامل با آژانس فضایی اروپا موفق به دریافت خدمات ویژه از آن سازمان شده است.
همهچیز درباره مأموریت «اگزومارس» اروپا و مریخنورد «برونو»
اگزومارس ماموریت اخترزیستشناسی است که توسط آژانس فضایی اروپا و روسیه بهطور مشترک انجام میشود. هدف این ماموریت جستجوی نشانههای حیات، روی سطح مریخ است. مدارگرد ردیاب گاز بخش اول اگزومارس است در سال ۲۰۱۶ میلادی به فضا پرتاب شد.
پس از هابل، «چاندرا» نیز به خواب رفت
پس از گذشت کمتر از یک هفته از تعلیق فعالیت تلسکوپ فضایی هابل، "رصدخانه پرتو ایکس چاندرا" ناسا نیز غیرفعال شد.
با هدف نمونهبرداری از مریخ؛ «ایرباس» سطحنورد رباتیک سازمان فضایی اروپا را طراحی میکند
"آژانس فضایی اروپا"، طی قراردادی، طراحی سطحنورد رباتیک جدید خود را به شرکت "ایرباس" واگذار کرد. در ماه آوریل سال جاری، ناسا و "آژانس فضایی اروپا" (ESA) توافق کردند که امکان آوردن نمونههای خاک و سنگ مریخ را بررسی کنند.
آزمایش چتر نجات کاوشگر مریخ سازمان فضایی اروپا
برنامه "اگزومارس" (ExoMars) یا دگرزیستشناسی مریخ (Exobiology on Mars) یک ماموریت گسترده شناسایی مریخ برای جستجو پیرامون وضعیت زیستی در مریخ و بنمایههای زندگی و زندگی مریخی، در گذشته یا حال است.
ماهواره های اروپایی برای کشف رازهای وضعیت آب و هوا در زمین
آژانس فضایی اروپا به تازگی ماهواره ای ای به جو زمین فرستاده است که داده های ارزشمندی درباره تغییرات لایه ازون و پیش بینی های وضعیت هوا به زمین می فرستد. ماهواره موسوم به «آئولوس» هم قرار است سال آینده میلادی به فضا فرستاده شود، ابزاری برای سنجش باد از فضا خواهد بود.
کاسینی دور نخست نزدیک شدن به کیوان را تکمیل کرد
کاسینی که هیچ گاه این قدر به کیوان نزدیک نشده بود، این بار به قدری به این سیاره عظیم نزدیک شد که حتی وارد جو فوقانی آن شد. این کاوشگر ساعت ۴ و بیست دو دقیقه بامداد دوشنبه به وقت گرینویچ، فقط ۱۶۰۰ کیلومتر بالاتر از ابرهای فوقانی جو کیوان بود.